FOTVÅRD i SJÖBO - GÅ SOM PÅ MOLN - Larisas TTT klinik i Bjärsjölagård
   Vem ska stå emot att bli omhändertagen i lugn och vänlig miljö
 
Våra fötter håller oss upprätta och stabiliserar oss så vi kan gå och springa. En människa går i genomsnitt 8 000–10 000 steg/dag vilket gör ca 11 000 mil under en livstid – mer än fyra gånger runt jorden.Våra fötter utsätts för enorma påfrestningar och behöver därför speciell omvårdnad. . Jag erbjuder konsultation och behandlingar inom medicinsk fotvård.
 
 
En fotbehandling är också ett härligt skummande fotbad som gör dina fötter svala och lätta, skön fotmassage och stimulerande underbens- massage med mjukgörande Ringblomsalvan. Och som extra – gratis motivmålning på tånaglar.
 
Man kan också få ett FOTSPA PARADIS komplett i vilket kombineras efter kundens specifika behov:
 
***behandl.med Bioptronlampa för smärtlindring
         *** svalkande eller värmande inpackning    
           ***   tallassoterapi alginpackni 
            ***   varmlerinpackning
  *** extra uppiggande/avslappnande fotmassage ***

   *** extra uppiggande/avslappnande fotmassage ***
    *** extra uppiggande/avslappnande fotmassage ***
     
      
       
       
        
       Det jag kan erbjuda mina kunder i form av förebyggande fotvård skall ses som eninvestering för framtiden. Foten sägs avspegla den allmänna hälsan och problem med fötterna kan få hela kroppen att må dåligt. Det kan finnas tecken på en mer allvarlig medicinsk sjukdom eller deformiteter i foten som påverkar hela kroppen genom fel /sned belastningar som kan leda till besvär med knän, höfter och rygg. I alla fotvårdsbehandlingar ingår därför alltid en fotstatus. Vi tittar på eventuella fotdeformiteter (avvikelser från den normala formen t ex nedsjunket fotvalv, plattfot, hallux valgus etc) och diskutera olika åtgärder i form av fotgymnastik (töjningsövningar, muskelträning), olika typer av inlägg, avlastningar etc.
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
       Site Builder drivs av Vistaprint