FOTVÅRD i SJÖBO - GÅ SOM PÅ MOLN - Larisas TTT klinik i Bjärsjölagård
JAG ÄR JU EN SÖTNOS !
 
Vakna vacker och se fräsch  lycklig och tilldragande ut dygnet runt
med permanent makeup  i 2-5 år!
Simma, rida, träna, gråt, låt det regna !
 
Utan makeup känner sig många av oss bleka och färglösa. Faktum är att de flesta vinner på att ha lite make-.up Lite lagom färg i ansiktet gör att vi får ett trevligare och piggare utseende.Med micropigmentering (permanent make-up) ser jag till att du är vacker dygnet runt - oavsett vad som händer ! För dig som vill men inte orkar eller har tid att bry dig så mycket om utseendet finns ett smidigt sätt att få make-upen bestående. Du behöver inte oroa dig för kludd när ögonen rinner eller för problem om du är allergisk mot vanlig smink. Man får resultatet som är fantastiskt naturtrogen.
 
Permanent Make-Up (Micropigmentering) innebär att man gör ett implantat i huden med EU-godkända medicinska färger bestående av järnoxid - som inte
innehåller några tungmetaller eller är allergiframkallande.
Innan behandlingen bestämmer vi gemensamt färger och former. Kom ihåg att ingen av oss har helt simmetrisk ansikte.
Behandlingen är normalt inte smärtsam men man kan ge viss form av bedövning om det behövs. Med permanent Make-Up (Micropigmentering) bör man undvika sol och använda solskyddscreme med hög soldkyddsfaktor.
Man kan gå tillbaka till jobbet samma dag som man gjort en pigmentering.
Läkningstiden för det behandlade området är 3 till 8 dagar. Under tiden måste huden skötas på rätt sätt, med skonsam rengöring ansiktsvatten runt pigmenteringen och efterbehandlingscreme eller salva morgon, 3-4 gånger dagtid och kväll. Sol och solarier bör undvikas och solskyddscreme med hög solskyddsfaktor bör användas. Återbesök bör ske inom 1 till 2 månader.
ÖgonbrynJag markerar dina ögonbryn och ger dem en vackrare form, rekonstruerar eller förstärker.
Man kan få så kallade HAIRLINE EYEBROWS med garanterad naturtrogen resultat.Det kan ge ansikte en ordentligt "lyft".
EyelinerEye-liner ger dig större och vackrare ögon, och får dina ögonfransar att se tätare ut vilket ger en vacker inramning runt ögat.
 
 
Läppar (lip-liner)Munkonturen kan markeras, färgsättas och förstoras efter dina egna önskemål och din personlighet.Areolarekonstruktioner (vårtgårdspigmentering)Färgsättning av förlorat hudpigment och pigmentering av ärr.ÄrrkamouflageHudfärg av micropigment appliceras i huden och döljer missprydande operationsärr, brännskador etc.KonsultationVill du diskutera dina möjligheter så låt mig ge råd och tips om vilken form av permanent Make-Up (Micropigmentering) som passar just dig. Konsultationen kostar 250 kr, summan dras av om Du beställer behandling.
 
Vad är skillnaden mellan permanent make-up (micropigmentering) och vanlig tatuering?
Permanent make-up (micropigmentering) och vanlig tatuering liknar varandra, men är samtidigt olika. En tatuering placeras på kroppen där huden är gömd av kläder, permanent make-up (micropigmentering) utförs i ansiktet där den delikata och ömtåliga huden ständigt utsätts för solstrålar och annan miljöpåverkan.
För permanent make-up (micropigmentering) används mindre och lättare maskiner än för traditionell tatuering. Nålarna som används är speciellt anpassade för att snabbt och nästan smärtfritt föra in färgpigment in i huden.
När permanent make-up (micropigmentering) utförs används olika typer av bedövande medel för att klienten skall vara bekväm med situationen.
För permanent make-up (micropigmentering) krävs oftast något eller några återbesök för att korrigera mindre ojämnheter i färgen eller formen.
Vad som sker vid en MicropigmenteringVid tatuering införes pigment i huden med hjälp av nål. Detta pigment uppfattas av kroppen som främmande och huden har olika sätt att hantera och möta det införda ämnet. En del av det pigment som förs in kommer att stötas bort redan under den första veckan då den uppkomna sårskorpan trillar av. Ytterligare pigment stöts successivt bort under det att överhudens celler vandrar mot hudytan.Det djupare liggande pigmentet, som har hamnat i läderhuden, kommer att möta immunförsvarets aktiva celler, bl. a en typ av jätteätarcell som plockar upp pigmentkornen och transporterar dem till lymfkörtlarna. En del av pigmentkorn kommer dock ej att kunna transporteras bort och denna del av det införda pigmentet blir det som bildar den varvarande tatueringen.Individer kan hantera det införda pigmentet på olika sätt. Man kan aldrig på förhand uppskatta hur en enskild individ kommer att reagera på en pigmentering och vilket slutresultat som uppnås. I regel brukar en kompletterande tatuering ge önskat slutresultat. Ett mindre antal individer kan behöva upprepa pigmenteringen ytterligare, vissa kommer dock aldrig att uppnå det önskade slutresultatet trots ett flertal behandlingar. Kom ihåg att ingen av oss "helt simmetrisk" På grund av hudens ojämnighet kan det upplevas ibland att man inte har spegelbild mellan den vänstra och högra sidan av ansikte
Att tänka på efter en permanent Make-up (Micropigmentering)En permanent make-up/kosmetisk pigmentering innebär att en EU- godkänd, medicinsk färg tatueras in i huden. Färgen kommer aldrig att försvinna helt men reduceras när hudens cellförnyelse fortskrider, varför vi rekommenderar en korrigerande behandling c.a. 2-5 år efter första ingreppet, är för att bibehålla ett perfekt resultat.Behandlingen utföres under strikt hygieniska former.
Patienten erhåller om så önskar lokalbedövning innan behandlingen. Dock kan behandlingen ibland ändå upplevas som en aning obehaglig.Då kunden har ett medicinskt tillstånd som eksem, psoriasis, alopecia osv. kan pigmenteringen avvika från normen och då kan det behövas också korrigeringar.Färg, form och placering av pigmentering bestämmes tillsammans med patienten..
Jag förbehåller sig dock rätten att avvisa ingrepp som hon anser skulle misspryda patienten.
Ca 50% av färgen som patienten har i sin pigmentering omedelbart efter ingreppet reduceras under läkningen.
Sålunda kan man inte se det färdiga resultatet av en pigmentering omedelbart efter ingreppet, utan måste vara medveten om att man då kan vara lite svullen, ev. blåmärke, rödflammig och se "sminkad" ut.Det tar mellan 3-7 dagar innan en permanent make-up behandling har läkt. Under den tiden bildas färgskorpor som ska ramla av utan bistånd av patienten. Först efter läkningenstiden slut kan man se det färdiga resultatet. (Ett ingrepp är dock aldrig irreversibelt utan kan i efterhand korrigeras om så skulle önskas.) För att patienten skall få önskat resultat krävs dock noggrann eftervård enligt nedanstående punkter:
1. Ingen tvätt, dusch eller beröring överhuvudtaget av det pigmenterade hudområdet under 24 timmar efter ingreppet. Bäst undvika tvätt under 48 timmar.
2. Efter 24 timmar rengörs området med och därefter appliceras Bepanten salva som har en läkande effekt på huden alternativt kan man applicera Helosan salva som är en sårsalva. (Den finns att köpa i apotek eller välsorterade livsmedelsbutiker.)
3. Att gnugga, gnida eller på annat sätt manipulera med pigmenteringen och dess färgskorpor under läkningstiden är helt förkastligt eftersom det finns en viss risk för ärrvävnad, infektion och en för stor färgreduktion då kan uppstå.4. Undvik använda makeup ung. i 10 dagar.
5. Vid pigmentering av eyeliner rekommenderar jag att du gör en fransfärgning innan då du ej får använda mascara på minst 9 dagar.
6. Det är en fördel att göra Bioptron behandling innan pigmentering.
7. Salva bör användas för att mjuka upp skorporna för bästa läkning, låt ligga på några minuter och sedan dutta försiktigt av.
8.Innan behandlingen Ta inte smärtstillande som innehåller acetylsalcylsura eller några andra blodförtunnande medicin.
 
 Kom ihåg: de sju första dagarnas eftervård bestämmer hur Er pigmentering skall se ut under de kommande fem åren!
 
 
 
 
 
 
 
Undertecknad avser att genomgå en permanent makeup behandling hos Larisza Szeverin.
Jag intygar härmed att jag har fått information både muntligt och skriftligt som avser den behandling jag ämnar genomgå, även om dess eftervård, förväntat resultat och eventuella biverkningar och jag förstått och tillgodogjort mig denna. Jag har informerat Larisza Szeverin om mitt allmänna tillstånd, eventuella mediciner osv.
 
 
Namn Datum
 
 
 
Vakna vacker och se fräsch och tilldragande ut dygnet runt
med permanent makeup!
 
Istället för att  sminka sig på stressande  morgonerna tar det bara 3-5 sekunder att kasta nöjda blicken i spegeln:
JAG ÄR JU EN SÖTNOS !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produktnamn
Produktnamn
Använd det här området till att ge oss en kort beskrivning av din produkt eller tjänst.
Produktnamn
Produktnamn
Använd det här området till att ge oss en kort beskrivning av din produkt eller tjänst.
Produktnamn
Produktnamn
Använd det här området till att ge oss en kort beskrivning av din produkt eller tjänst.
Site Builder drivs av  Vistaprint